Supa de linte cu pui si spanac

Supa de linte cu pui si spanac

de la 6 luni
Reteta
Prep: 10 minute
Cooking: 30 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 30g morcov
  • 30g cartof
  • 30g linte rosie
  • 30g pui sau curcan fiert si pasat
  • 1/2 lingurita ulei de rapita cu continut redus de acid erucic
  • 1 ceasca apa
  • 6-8 frunze frunze verzi si proaspete de spanac

Mod de preparare

  • Pune la fiert morcovii si cartofii spalati, decojiti in apa clocotita, impreuna cu lintea si lasa la fiert timp de 15-20 minute.

  • Odata ce legumele si lintea sunt moi, zdrobeste-le.

  • Amesteca-le, apoi adauga puiul sau curcanul pasat.

  • Fierbe frunzele de spanac in apa fiarta, fa-le piure apoi trece piureul printr-o sita.

  • Pune peste supa de linte rosie ulei de rapita si piureul de spanac.

     

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.