pui afumat cu supa de sfecla rosie

Pui afumat cu supa de sfecla

de la 1 an
Reteta
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 90g file de pui
  • 30g pui afumat, dezosat si fara piele
  • 40g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 150g sfecla rosie
  • 300ml suc de mere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3-4 linguri Cereale Nestlé Orez cu roscove
  • galbenus de la 1 ou/galbenusuri de la 2 oua de prepelita
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

  • Pregateste o supa delicata din file de pui, o cantitate mica de pui afumat (raportul pui proaspat - pui afumat 3:1) si din legume.

  • Peste supa limpede (extrasa din carne de pui si legume), adauga sfecla rosie taiata in felii subtiri, toarna sucul de mere, sucul de lamaie.

  • Adauga maghiran uscat, apoi lasa sa fiarba minimum 2-3 ore.

  • Trece amestecul printr-un filtru (sita) foarte subtire.

  • Taie legumele fierte anterior si puiul in cubulete foarte mici.

  • Galuste: amesteca Cerealele Nestlé Orez cu roscove cu galbenusul de ou si putin ulei.

  • Cu o lingura mica, pune mici bucati de aluat in apa in clocot.

  • Serveste supa limpede de sfecla rosie cu galuste, legume si pui.

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.