muschiulet de porc cu pere

Muschiulet de porc cu pere

de la 2 ani
Reteta
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 1/2 para proaspata
  • 300ml suc de pere
  • 1 catel de usturoi
  • 100g file de porc fara os
  • 10ml ulei
  • 1 lingurita unt
  • 60g morcov
  • 20g radacina de telina
  • 20g radacina de patrunjel
  • 20g praz
  • 1 frunze de dafin
  • sare dupa gust
  • 3 frunze proaspete de busuioc
  • 100g galuste de cartofi

Mod de preparare

  • Decojeste para si tai-o in cubulete uniforme.

  • Pune para impreuna cu usturoiul in sucul de pere. Acestea trebuie sa fiarba impreuna, dar ai grija sa nu le gatesti prea mult!

  • Condimenteaza bucata de carne de porc, pune-o intr-o tigaie cu putin ulei. 

  • Adauga apa si sucul de pere fiert (1:1) pana la jumatatea inaltimii bucatii de carne.

  • Adauga frunzele de dafin, morcovul, prazul, telina si patrunjelul tocate marunt.

  • Se gateste acoperita pana devine moale.

  • Cand carnea este patrunsa, amesteca sosul si adauga o bucata moale de unt.

  • Odata ce sosul este amestecat si omogen, adauga perele fierte si busuiocul proaspat maruntit.

  • Toarna sosul peste carnea de porc taiata si serveste cu galuste de cartofi.

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.