Alaptare la san
Toata lumea stie ca nimic nu se compara cu laptele matern si beneficiile sale, iar noi am pregatit o serie de resurse utile pentru tine.
Cel mai bun pentru bebelusul tau si pentru tine!
Alaptarea este o continuare a legaturii unice create intre tine si copilul tau, care s-a dezvoltat inca din momentul in care bebelusul se afla in uterul tau. La sanul tau, bebelusul se simte in siguranta si protejat ca nicaieri altundeva. Apropierea si caldura pe care o simte, prin atingerea corpului tau si simtind inima ta, creeaza o familiaritate care va avea un impact semnificativ asupra dezvoltarii ulterioare a micutului tau.
De asemenea, laptele matern este cel mai natural aliment pentru bebelusul tau. Contine toti nutrientii importanti pentru a-i ajuta sa creasca sanatos.
Desi alaptarea este un proces natural, pot aparea multe intrebari. Aminteste-ti ca uneori este nevoie de timp, rabdare si iscusinta pentru a invata cum sa-ti ajuti bebelusul sa se prinda corect.
Recompensa pentru eforturile si angajamentul tau va fi zambetul unui copil in dezvoltare, sanatos si protectia exceptionala a sistemului imunitar pe care laptele matern i-o va oferi.
Alaptarea - Ghid complet pentru o alaptare corecta
Dupa cum probabil stii deja, laptele matern reprezinta hrana perfecta pentru bebelus in primele sase luni ale acestuia si chiar si dupa ce i s-au introdus alte alimente. Sa stii ce te asteapta dupa ce nasti te poate ajuta sa iti faci un plan care te poate ajuta sa te bucuri mai mult de fiecare moment in care hranesti si ingrijesti bebelusul. Citeste ghidul nostru complet pentru o alaptare corecta.
Primele 1000 zile
Alte subiecte de interes
Sfaturi pentru stimularea lactatiei
Ti-ar placea sa-i oferi bebelusului toate avantajele pe care le presupune alaptarea, dar nu esti sigura daca laptele tau va fi destul de bun si daca vei produce o cantitate suficienta de lapte pentru a-ti hrani bebelusul? Tu stii ce-ai putea face sa maximizezi productia de lapte? Sunt intrebari firesti cand vine vorba despre alaptarea nou nascutului. Nu este cazul sa te ingrijorezi, in conditii normale de sanatate, glanda mamara are capacitatea de a produce mai mult lapte decat are nevoie bebelusul pentru a creste. Am pregatit pentru tine o serie de sfaturi pentru a stimula lactatia.