supa crema de mere cu patrunjel

Supa crema de mere cu patrunjel

de la 8 luni
Reteta
Portion(s): 2
Gustare
Difficulty: Usor

Ingrediente

  • 80g radacina de patrunjel
  • 125g piure de mar
  • 20g praz (partile albe)
  • 1 lingurita unt
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 2 lingurite smantana usoara
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 4-5 linguri faina de grau
  • 1/2 ou sau 1 ou prepelita
  • 30g piure de morcov

Mod de preparare

  • Pregatirea supei crema de mere si patrunjel:

    1. Curata radacina de patrunjel si tai-o in cuburi mici.
    2. Taie prazul in felii subtiri si soteaza-l usor in putin unt cu patrunjel.
    3. Pune 100 ml de apa (1/2 ceasca) peste legumele prajite si fierbe-le pana se inmoaie.
    4. Proceseaza legumele moi si adauga piureul de mere si smantana.
    5. Fierbe totul timp de 3-4 minute.
  • Prepararea galustelor de morcovi:

    1. Amesteca faina cu oul pana obtii o consistenta omogena.
    2. Adauga piureul de morcov.
    3. Pune aluatul intr-un con rulat din hartie de gatit si, prin strangere, lasa aluatul sa cada in apa care fierbe.
    4. Serveste galustele gatite impreuna cu o supa calda, in care poti presara coaja de lamaie rasa si patrunjelul maruntit.

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.