Supa crema de dovleac, curcan si nap

Supa crema de dovleac, curcan si nap

de la 4 luni
Reteta
Prep: 10 minute
Cooking: 40 minute
Portion(s): 2
Pranz
Difficulty: Normal

Ingrediente

  • 30g morcov
  • 30g cartofi
  • 80g dovleac copt si pasat
  • 20g piept de curcan dezosat si fara piele
  • 1/2 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 3/4 pahar apa
  • 3 frunze de nap fierte in apa clocotita

Mod de preparare

  • Taie pieptul de curcan in cuburi mici si fierbe-l timp de aproximativ 30 de minute.

  • Adauga morcovul si cartofii spalati, decojiti si tocati.

  • Lasa la fiert inca 10 minute, apoi adauga piureul de dovleac si uleiul de masline.

  • Amesteca supa de dovleac, pieptul de curcan si legumele pana cand legumele se vor sfarama.

  • Daca este necesar, toarna cateva lingurite de apa fiarta pentru a face supa mai usoara.

  • In final, adauga frunzele de nap fierte si tocate marunt.

     

    primele-1000-de-zile

Intra in Clubul Nestlé FamilyNes

  Intra in Clubul Nestlé FamilyNes
Surprize

Surprize

Fii in pas cu noutatile si bucura-te de surprizele pregatite pentru tine.

Aplicatii utile

Aplicatii utile

Tine pasul cu tot ceea ce ai de facut, folosind aplicatiile noastre utile.

Sfaturile expertilor

Sfaturile expertilor

Ai articole si parerea specialistilor pentru fiecare etapa alaturi de cel mic.

Nutritia bebelusului

Nutritia bebelusului

Afla totul despre nutritia bebelusului in primele sale 1000 de zile de viata.